Despre

"Atunci când porți o bijuterie Most Precious alegi să ieși din anonimat"

CINE SUNTEM

lasă-te ghidat de intuiție

Most Precious, un brand îndrăzneț și în același timp delicat, s-a născut din pasiunea mea ca designer pentru bijuteria contemporană.

Eu, Monica Stănescu am urmat liceul de arte plastice N. Tonitza iar mai târziu am studiat Comunicare Vizuală / Grafică și Design la Universitatea din Düsseldorf / Germania.

După mai mult de 10 ani ca Art Director în advertising, am simțit nevoia de a mă exprima creativ într-o zonă cu totul nouă pentru mine. Fiind din totdeauna fascinată de bijuterie, alegerea a fost una ușoara și astfel în 2013 am urmat cursurile școlii de bijuterie contemporană Assamblage. De atunci am participat la numeroase expoziții și târguri de profil: Autor, Project A, Made in Ro, Joya Barcelona 2016, Sieraad Amserdam 2017.

În mare parte bijuteriile Most Precious au concepte legate de viață, uneori privită în profunzime, alteori luată așa cum este ea cu bune și cu rele.

Viața mă inspiră, un cuvânt într-o conversație îmi poate declanșa o idee, un miros, sau un sunet mă pot duce cu gândul la următoarea colecție. Nu știu exact cum funcționează, dar știu că bijuteria este tot timpul în mintea mea"

CE FACEM

ne place să creăm

Bijuteriile Most Precious sunt lucrate manual în serie mică sau unicat. Tehnicile folosite în prelucrarea pieselor sunt cele obișnuite atelierelor micuțe, care încă permit grija față de obiectul fiecărui client în parte.

Bijuteriile sunt prelucrate din metale și din pietre prețioase acest lucru fiind atestat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, conform certificatului de autorizare nr. 9869 din data de 28.11.2016.

Atunci când porți o bijuterie Most Precious alegi să ieși în evidență printr-o piesă statement. Clienții Most Precious sunt oameni deschiși care iubesc viața și cărora le place să arate cine sunt, iar bijuteriile pe care le aleg îi reprezintă.

La cerere, contra unei taxe care se calculează în funcție de design-ul obiectului, se pot efectua și proiecte personalizate și unicat.